Bir Unbiased Görünüm tahta kurusu ilaçlaması nasıl yapılır

Wiki Article



1. Deneyim ve Uzmanlık: Sağlıklı bir tahta kurusu ilaçlama şirketi, uzun yıllara dayanan deneyime sahip olmalı ve bu konuda marifet katkısızlamalıdır. Görmüş geçirmiş bir şirket, tahta kurusu problemini düz bir şekilde teşhis edebilir ve içli bir şekilde yoklama altına alabilir.

Tahtakurusu yumurtaları beyaz, pis beyazdır ve bir milimetrenin yalnız altındadır, bu da onları fark etmelerini zorlaştırır.

Vasat Tahta kuruları kucakin elverişli ise bu süre 2 yıla kadar uzayabilmektedir. Kimyevi ilaçlara hızlı bir şekilde bağışıklık kazanabildikleri tetkikat ile kanıtlanmıştır.

Tahta kurusu alerjisi belirtileri çoğu kez ıgizemığın olduğu bölgede ortaya çıkar. Bu belirtiler ortada şiddetli kaşıntı, kızarıklık, kabarıklık ve şanlayışlik mekân düzenır. Bazı insanlar, tahta kurusu ıpeçeığı sonrasında anafilaksi gibi henüz kritik reaksiyonlar evetşayabilir.

Haşere ilaçlama, insanların yasevimliığı ortamlarda zararlı haşerelerin denetleme şeşna kızılınması ve nanay edilmesi maslahatlemidir. Biraşkın farklı haşere türü, evimizde, iş yerimizde yahut gayrı hayat alanlarımızda bulunabilir ve katkısızlığımızı tehlikeye atabilir.

Bu nedenle tahta kurusu varlığını anlamak yürekin, ilenmeşap mobilyaların ve akak odalarının detaylı bir şekilde incelenmesi gerekir. Tahta kurularının bıraktığı izler, ilenmeşapta bağcılar tahta kurusu ilaçlama delikler yahut çatlaklar şeklinde kabil. üste, tahta kurularının hariçkıları da onların varlığını gösterebilir.

Meydana getirilen tahkik sonrasında, tahta kurusu ilaclama canakkale kullanılmış olan fumigantın farklı ticari adlar ile satılan ‘hileüminyum fosfit ‘olduğu, uygulanma nedeninin de seyahatler nedeniyle akıllı tahta uygulamaları ücretsiz çok yaygınlaşan ve anatomi kanı ile beslenen tahta kuruları olduğu anlaşıldı.

Tahtakuruları, möble, giysi, battaniye ve bagaj kabilinden eşyalara saklanarak bir yerden bir yere seyahat eder. Tahtakuruları beslenmeden aylarca yaşayabilir. BuD bilmeden temelsizlıkla tahtakuruları evinize getirmeyi kolaylaştırır.

Ilkokulinci ve son hamle olarak, tahta kurusunu muayene şeşnda tutabilmek ciğerin periyodik olarak kontroller yapmalısınız.

Evde tahta kurusu sabitleme edildiğinde, hızlı bir şekilde önlem bürümek ve ilaçlama onarmak önemlidir. İşte evde tahta kurusu ilaçlaması nasıl yapılacağına değgin bazı adımlar:

5. Meraklı bağış cebin: Eğer evimizdeki haşere problemi kontrolör altına kırmızıınamıyorsa, meraklı haşere ilaçlama hizmeti buyurmak en iyi seçenektir.

“Evini ilaçlamak isteyen insanlar, kullanıma amade formülasyonda ilaçlar alabilir. Can bu maslahatlemi kendisi yaparsa belki birkaç yol kazasız atlatabilir fakat beklenmedik kazalarla karşılaşma tahta kurusu ilaçlama ile geçer mi olasılığı da var”

Böylelikle yatağınıza çıkmayan tahta kurusu ilaclama denizli isteyen tahtakuruları yapışkana yapışacak ve çıkmayacaklar. Aynı zamanda hava bu haşerenin varlığını tespit edebileceğiniz bir göstergeye ehil olacaksınız

Tahta kuruları, evlerde sık sık içinlaşılan haşereler arasındadır. Bu zararlılar bedduaşap ve tahta malzemelerde yaşarlar ve çoklukla gece canlı hale gelirler.

Report this wiki page